DAGLIGE SMÅ MEDIATIONSTEKSTER

-små ting at tænke over på dage gennem året

 

 


21 april

LYS & MØRKE

Det er skyggerne, der først ser lyset
Og lyset, der først møder mørket.

 


31 januar

SKØNHED

Let yourself be beautiful

Hvorfor ikke. Det er kærligheden, der gør dig vidunderlig…Intet andet kan gøre det. Den store rene kærlighed, selve kærlighedens væsen.


13 januar

“Jeg døber dig…..”

En autoritet…. en forfatter af livet.


9 juni

Hvad vil du have med dig fra det, du forlader, og ind i morgendagen…

Hvad vil du have med dig fra i går til i morgen Vil du stå tomhændet i morgendagen, fordi du intet gav… Eller vil du stå nyfødt i morgenrøden, rig, fordi du turde elske…

 


8 juni

T I D E N

Tiden er på Jorden. I tiden lever mennesker, som human beings. Tiden er en periode. Den er det liv, mennesker har blandt hinanden. Under himlens kuppel, i solens stråler, i vindens åndedrag, i jordens favntag. I nærvær af hinanden fødes mennesker, går mennesker, dør mennesker…. Alle mennesker har en livstid som human beings


2 februar

S O R G

Det interesserer mig ikke det inderligste, hvilke planeter der facer din måne … jeg vil langt hellere vide, om du har rørt centrum af din dybeste SORG… om du er blevet åbnet af livets mørke ? eller er skrumpet og lukket af frygt for mere smerte?


1 februar

S M E R T E R

Jeg vil så gerne vide, om du kan sidde med mine smerter eller med dine egne –egentlig bare med smerter, uden at turde bevæge dig for at skjule det, FAKE det eller FIXE det.


24 januar

L Y K K E

Jeg vil inderligt gerne vide, min kære, om du kan leve med min LYKKE eller med din egen –egentlig bare leve med LYKKEN… om du kan kaste dig ud i livet uden sikkerhed og lade dig FYLDE til fingerspidserne og tæerne, uden at advare OS om, at være forsigtige, at være realistisk eller huske vores begrænsninger som mennesker?


22 januar

S A N D H E D

Det interesserer mig egentlig ikke om de historier, du fortæller mig er helt sande. Jeg vil hellere vide, om du helst skuffer en anden end er tro mod HJERTET.


 

20 januar

T R O

Kan du bære beskyldninger om forræderi og ikke forråde sjæle?  Kan du være

troløs og derfor pålidelig….


18 januar

S K Ø N H E D

Jeg ville ønske at vide, om du kan se skønhed, selv når det ikke er smukt hver dag? Og om DU kan nære livet fra skønhedens tilstedeværelse…


17 januar

F I A S K O

Jeg vil åh så gerne vide, om du kan leve med fiasko, min eller din egen –bare FIASKO og stadig stå ved kanten af ​​søen og råbe til fuldmånens skær: “HEJ”


10 januar

R E J S E   D I G

Det interesserer mig ikke at vide, hvor du bor eller hvor mange penge du har. Jeg vil langt hellere vide, om du kan rejse dig efter NATTEN fuld sorg og fortvivlelse, træt og knust til knoglen og gøre, hvad der skal gøres, for at nære dem, der er endnu mere knuste…


9 januar

S T Å   V E D   M I G

Det interesserer mig egentlig ikke, HVEM DU KENDER, har kendt eller hvordan du kom HÉR til, hvor du er… Jeg vil meget hellere vide, om du vil stå i midten af ​​ilden med mig og ikke krympe tilbage…


8 januar

N Æ R I N G

Det interesserer mig faktisk ikke, hvor eller hvad eller med hvem, du har studeret eller arbejdet, jeg vil vide, hvad der opretholder dig indefra, når alt andet falder sammen.


7 januar

E N S O M H E D

Jeg vil hjertens gerne vide, min kære, om du kan være alene med dig selv og om du virkelig kan lide det sted, du er, i de ensomme øjeblikke.


 4 januar

N A R R E N

Jeg vil vide, om du vil løbe risikoen for at ligne en tåbe – for kærlighed – for dine drømme – for det EVENTYR, det er, at være i live.


 

18 november

VÆRE ÈT

Vil du være ét med mig?, spurgte Gud.

Nej, jeg tør ikke, svarede jeg.

Hvorfor ikke?, spurgte Gud.

Jeg er bange for ikke at være “the only one”!, svarede jeg.

Hvad betyder det at være den eneste, når vi er ét? sagde Gud.

 


 

17 november

JONAS og HVALEN

Det er som om, der er en kløft mellem os mennesker. En fysisk adskillelse… Men er det det, det er?

Tænk, hvis der i kløften, i rummet mellem de fysiske kroppe flyder selve kærlighedens væsen; Gud….

Hvad er der så at frygte….

Mennesker har blot fået retten til at mødes og skilles. Men dermed redder kroppene os. Fordi de dermed ikke kan ofre sig fuldstændigt. Det giver os tid til at genopbygge vores adskilte jeg, som vi virkelig tror bliver truet eller mindre, når vi møder vores medmenneske tæt.

 


 

31 oktober

AT FINDE LYKKEN

Når du kaster en sten i vandet, vil den speede op på den hurtigste vej mod bunden af vandet.
Sådan er det, når jeg har et mål, en løsning.
Jeg gør ingenting, jeg venter, jeg tænker, jeg faster. Men jeg passerer gennem alle verdens ting som en sten gennem vand, uden at gøre noget som helst, uden at omrøre. Jeg er tiltrukket. Jeg lader mig falde. Mit mål tiltrækker mig, fordi jeg ikke lader noget ind i min sjæl, der kunne modsætte sig mit mål.
Dette er, hvad jeg har lært.
Dette er hvad fjolser kalder magi. Og hvori de ville forestille sig det effektueret i form af dæmoner. Intet er effektueret af dæmoner. Der er ingen dæmoner.
Alle kan udføre magi. Alle kan nå sit mål. Hvis han er i stand til at tænke. Hvis han er i stand til at vente. Hvis han er i stand til at faste.

Quote; Siddartha/ Herman Hesse

 


 

30 oktober

SELVVÆRD

Tilgivelse er for alle, for den er vejen væk fra at tro på, at noget er for dig alene. At tilgive er at ”BÆRE OVER”.
Se derfor videre end fejltagelser, lad ikke din opfattelse blive i dem, for du vil blive i din opfattelse.
Hvis du vil kende dig selv, så opfat kun det, dit medmenneske ER.
Hvis du opfatter dit medmenneske som det, det IKKE ER, kan du ikke vide, hvem du selv er, fordi du ser dit medmenneske usandt.
Identitet DELES. Det er det, at den deles, der er virkeligheden….
Fejltagelser opstår i vores begrænsede ideer om hvem, vi er. Og derfor ved vi ikke, hvordan vi skal tilgive.
Men måden at ophæve fejltagelser på, og hvordan vi skal tilgive dem , er ikke AF os. Men TIL os.

 


 

29 oktober

ELSK MARIA

Til tider sker det at MARIA har åbenbaret sig for mennesker og det har haft stor betydning for disse mennesker, endda for andre, der bare hører om det, idet kærligheden vokser i brystet. En stor kærlighed blomstrer frem.

Åbenbaringen af MARIA åbner altid hengivne øjne ind i en mild Evighed. Der opstår en naturlig contemplation. Vi tager med MARIA. Vi tager, det vi ser, gennem disse hengivne øjne, ind i hjertet og grunder over det dér.

Hvem er MARIA?

 


 

 

28 oktober

IMAGINATION / HUMØRSVINGNINGER

En fornuftig person lader sig altid guide af fornuften.

“REASON”

En sjæl ejer det klarsyn, der giver et menneske TRO på en større kraft end sin egen og han /hun dømmer derfra, ikke kun ud fra de smukke menneskelige sanser, men læner sig hele vejen ind i et guddommeligt udsyn.
Stor sensibilitet kan afstedkomme stor imagination og derfor er det vigtigt at styre de humørsvingninger, der kommer af det. Selvfølgelig har den betydning, jeg tillægger imaginationen, en værdi. Men det er den værdi, som JEG tillægger det. Det er vigtigt at huske. Virkeligheden er uafhængig af mine sansninger.

 


 


Vibeke Maria Folmer Rasmussen
Sdr. Ringgade 37, 8000 Aarhus c & maria Hjerte Engen 4, Sostrup, 8500 Grenaa
26391013
mail@vibekerasmussen.dk


 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail