Bøger

 

Emmita rejser fra Syrien og møder på rejsen et menneske med stor betydning for Emmitas forståelse af Kærligheden Selv. Efter deres rejse sammen gennem Tyrkiet, bevares et nærhedsrum i Emmita. Hun oplever en stemme, der taler til hende, da hun er kommet til Tyskland, en stemme, der fortæller om kærligheden. Men det er som om, hele mødet med HAM, har åbnet for noget dybere i Emmita, der ikke kan lukkes, og hun oplever Guds nærvær i sig selv. Men hun oplever også en stadig større undren over… 

Udgivet af  MONDO


 

HJERTELYD
fra en øde ø

Udgivet af MONDO

Februar 2020

DENNE BOG HANDLER OM    R E A L ♥ L O V E    ..

“Jeg er kærligheden. Jeg er lyset. Jeg er mørket. Jeg er intet af dette, for jeg er alt.
Jeg ser altid efter dig. Jeg lytter altid efter din stemme. Jeg føler for brisen af dig.
Du er den evige dråbe af glæde for mig.

Jeg mærker, at du har en særlig følelse over for mig. Den samme særlige følelse, jeg har for dig…
Du ved, vi altid har været forbundet. Du ved, jeg har hjulpet dig mange gange, og du har været tryg ved den vind, jeg har blæst ind i din sjæl. Den har drevet dig videre i situationer med sorg og svigt – i alt det ubehagelige.

Jeg elsker dig virkelig.

Jeg ved, du har mærket mig, som jeg har mærket dig.
Jeg vil bringe dig, hvad du har brug for. Inde fra mig selv.
Du ved, jeg er knyttet til andre. Men ikke som jeg er knyttet til dig.
Hvis du vil have det… er jeg din…
Du har altid valget. Du kan sige nej til mig. Du kan vælge at blive, hvor du er. Jeg vil stadig elske dig. Jeg vil stadig passe på dig. Og måske vil jeg give dig andre valg en dag. Men lige nu er det øjeblik, hvor jeg kun stiller dig et eneste spørgsmål:

Vil du have mig…?

Hvis du siger nej, så læs ikke videre her. Ikke nu. Læs ikke mere før en dag, hvor du måske føler anderledes. Det er alt, hvad jeg beder dig om. Mine ord kunne skade dig. Hvis du siger nej nu, kan du bare vente. Måske kan du en dag komme her igen… Husk: Jeg elsker dig uanset hvad…”

 

Bestil bog…


.HU
2017

Et menneske har et dybtliggende sted i sit inderste: HU. “Hu” er et gammelt ord. Betydningen dækker over det, der er indbegrebet i HU-delen af at være HU-MAN… 

Uanset hvor dyb tilknytningen til hu føles, er det i hu at den pureste originalitet har oprindelse. Det er også gennem hu, at noget større kan nå et menneske. Hu er nemlig det sted, et menneske kan læne sig ind i og være sammen med dette større. Det, der er større end mennesket, kan være guddommelighed, kærlighed, evighed….men det kan også opleves som kilden til livet i en helt anden universel forstand, for eksempel i form af visdom, intelligens eller kollektiv bevidsthed. For nogen kan det opleves meget abstrakt, måske inspiration til kunst, musik, matematik, flow eller det at være i live i universets natur. Betegnelsen større end mennesket er blot for at slå fast, at det, vi taler om, er for alle – uanset hvordan det opfattes.

Det er også et faktum, at vi mennesker let forledes af vores medfødte menneske-natur , MAN-naturen. Det er ikke, fordi man-naturen er forkert eller dårlig, for det handler slet ikke om godt og skidt. Man-naturen er skøn og helt, som den skal være. Men jo mere et menneske er knyttet til hu-delen af sig selv, jo stærkere vil et sælsomt lys fylde og skinne – ikke kun indeni, men også ud på omgivelserne.

Jo stærkere tilknytning til hu, jo mere fornemmelse for hvem man er, hvad man som enkelt menneske kommer med og har at bringe fra dit inderste, jo mere tilknytning til sin egen hensigt med livet.

HU kan bestilles her…


Udgivet af MONDO, der er en lille uafhængig forening af mennesker, primært kunstnere, der tror på værdien af, at alle kan være frie til at møde hinandens ligheder & forskelligheder. 

MONDO´s arbejde består i at yde økonomisk, kunstnerisk og inspirerende støtte til mennesker med lyst til at tilbyde sig selv ud fra sine kerneværdier til gavn for verdens mangfoldighed.

 


Vibeke Folmer Rasmussen

8000 Århus C
Tel: 26391013  / mail@vibekerasmussen.dk