Børn i behandling


Alle børn kan komme i behandling her indenfor få uger. De fleste børn, der kommer her, har brug for en at tale med om noget, der kan være vanskeligt, det kan for eksempel være at forældrene skal skilles eller er blevet det, at de har det svært i skolen, at de føler sig vrede, at de ikke vil i skole, at de ikke vil sove om natten, at de er bange for indbrudstyve, at de føler sig skældt ud, at de har fået chok….

Det kan også være, de kommer her fordi forældrene eller lærerne mener, de har et problem, for eksempel at de tisser i sengen, ikke vil afsted om morgenen, er voldsomme i skolen, er bange for at blive overset eller ikke vil over til den anden forældre….

Men det kan også være , de kommer her, fordi de har ondt i maven, har smerter efter fodbold, høfeber, allergi eller har hovedpine. For det meste hjælper det, vi laver, på de fysiske symptomer, og hvis det ikke gør, kommer de ind til en dygtig fysioterapeut, jeg anbefaler og som er rigtig, rigtig dygtig og god til børn.

Under alle omstændigheder og uanset hvad grunden er til børnenes besøg her, er det godt at komme her og tale med et menneske, der måske kan hjælpe dem.

Her kommer børn i alle aldre. Uanset alder er det nogen gange bedst at komme ind til mig alene. Forældre er velkomne i venteværelset imens. Det er ikke nødvendigt at forberede børnene på at de skal alene ind, det kommer helt naturligt. Vi starter for det meste med at hygge os.

Men lige så tit kommer børn og voksne sammen.

Babyer kommer her med symptomer fra maven, uro, chok, allergi…. ofte behandles moren også.

Behandling koster det samme for børn som for voksne.

Det tager en times tid.

BØRN OG ANGST, læs mere her…

SKILSMISSE, læs mere her…


Tilskud gives fra sygesikringen DANMARK til fysioterapi. Hertil kræves ikke længere lægehenvisning.


TERAPEUT
VIBEKE FOLMER RASMUSSEN
BAUNEHØJPARKEN 16 B, RØNDE

26291910
mail@vibekerasmussen.dk