Samtale


Hvorfor kan det være relevant at tale med et andet menneske?

At tale er en essentiel oplevelse…

Har vi smerter eller problemer i kroppen, kan TERAPI MED EN KROPSLIG INDGANGSVINKEL være en mulighed: Det kan være, vi har et holdningsproblem, der kan være en inflammation et eller andet sted, men det kan også være, at nogle oplevelser sidder forankrede i kroppen, måske med smerter til følge, måske uden smerter… men alligevel sidder i kroppen, som en hukommelse, som en agtpågivenhed, som en vane…

Nogen gange kan det være vigtigt at finde ud af, hvorfor det gør ondt, det kan nogen gange være vigtigere end  at “få det væk”.

Nogen gange forsvinder smerter, gener og symptomer, men vi kan måske ikke sige, hvorfor det kom.

Det hele kan være et spørgsmål om energi. Hvad er energi? Måske kan det mærkes, når energien er lille eller fraværende. Måske mistes energien let i samvær med andre eller i bestemte situationer… Måske kommer den først i samvær med andre og forsvinder, når vi er alene. .

Nogen gange kan det være sundt at få råd om kost og livsførelse, vitaminer og individuelle hensyn. Der kan være problemer med immunforsvaret. Allergi eller immunologiske sygdomme har måske taget overhånd. Alt kan vise sig som over- og underreaktioner; det kan være vigtigt at skelne … I så tilfælde kan det være effektivt at se på kemien. Hvad er kemi? Noget med stoffer der diffunderer rundt i kroppen, men under hvilke forudsætninger. Spiller forsvaret en rolle? Immunforsvaret – eller andre former for forsvar..

Måske har vi årstidsbestemte symptomer, der viser sig igen og igen. Akupunktur kan i så fald være godt at supplere med, men mange ting kan spille en essentiel rolle. Der er i det hele taget ofte tale om mange sammenfaldende kilder til, at tilstande opstår. Vi leder tit efter én årsag til det, vi kalder PROBLEMET.

Nogen gange  søger vi svar på indre uoverensstemmelser eller søger svar på sammenhænge i det hele taget. Måske finder vi ud af, at kroppen reagerer på hændelser, der allerede ér sket. Måske reagerer vi på hændelser, der aldrig er sket i virkeligheden, men kun i en forestillingsverden. Det kan være vi kører rundt i bestemte cirkler.

Stress er en god grund til at søge hjælp, og det er ofte en situation, hvori vi netop ikke søger hjælp. Men hvad er STRESS?

Søvnløshed kan skyldes en faktor, der ikke er træt.. Noget der er vågent og vil til live….

Til nogen ting kan healing være tiltrængt eller måske savner vi hjælp til energien eller  følelsesmæssige tilstande. HEALING kan også være god til smerter og udiagnostiserbare tilstande. Healing er heling. Ligesom trøst.

Det kan være vidunderligt, at få hjælp til at se sine ressourcer eller se overordnet på, hvorfor vi har det godt og hvad det er, vi lever for.

Det kan også være vidunderligt at søge hjælp, hvis vi ikke ved, hvad vi skal gøre med noget. Eller hvordan vi skal bære os ad med ad udvikle os videre. Kort sagt;  Der kan være mange aktuelle konkrete tilstande. Det kan være helt fysisk, kemisk, psykisk, energimæssigt, følelsesmæssigt, sjæleligt, socialt eller universelt.

SJÆLEOMSORG er egentlig erkendelse af en hjertelig dimension. At sjælen og psyken ikke er det samme og at selvom psyken kan være skadet eller i uro, er der ressourcer i sjælen, der gerne skal leve og stråle.

Jeg har samtaler med både børn, unge, voksne, ældre mennesker og familier.

 

DU ER VELKOMMEN TIL AT RINGE, HVIS DU VIL TALE MED MIG…

 

 

TERAPEUT
VIBEKE MARIA FOLMER RASMUSSEN
BAUNEHØJPARKEN 16B, RØNDE

26291910
maria@vibekerasmussen.dk