Baby

Et nyfødt lille menneske kan sagtens græde meget. Det betyder ikke altid andet, end at de udtrykker sig. Vildt og inderligt nogen gange. Et lille nyt menneske skal vænne sig til den nye verden, han eller hun er landet i. Det kan være, de får så mange indtryk, at det er nødvendigt for dem at udtrykke det. Ikke mindst som et stop for mere indtryk midlertidigt.

Nogen gange har fødslen været  lidt hård for dem. Måske er den gået så hurtigt, at den lille krop ikke helt har fået forløst al den kraft og energi, den havde i sig. Nogen gange trækker en fødsel ud så længe, at den lille krop er udmattet længe efter eller er blevet helt stresset.

Den lille krop er meget elastisk og eftergivelig overalt. Men dermed ikke sagt, der ikke kan være lidt vrid i rygsøjlen efter fødslen. Det kan sætte sig lidt som “propper”, der har betydning for afslappetheden og vise sig som uro og fordøjelsesvanskeligheder; gylpen, tynd- eller hård mave med mere.

Det er naturligt nok. Der er ingen, der har sagt, at begyndelsen på menneskelivet skal være helt glat. Måske er det sådan, det er at være menneske helt fra begyndelsen.

Det, der er det mest vidunderlig fantastiske er, at de små nyfødte mennesker virkelig elsker at få babyhealing. Og zoneterapi. Og flow-afspænding.

De elsker det og de mærker den trygge ro, der overføres fra hænder, der omslutter dem. De nyder det og giver sig for det meste helt hen. Ofte bevæger de sig med og forløser selv gennem flowet de energier, der sidder i den lille krop og trykker.

.

 

Ring gerne for en lille samtale om din baby.