PERFEKTION

Alle mennesker er HUMANER med alt, hvad det indebærer. Alle er både ens og ganske specielle væsner og alle længes efter dybere kærlighed og accept af de uundgåelige fejltagelser.

Vi humaner bruger dog meget liv på at være perfekte i andres øjne og ser ofte hårdt på fejltagelser.

Men at tilgive det ikke-perfekte i sig selv, i andre og fra andre, er den eneste måde, hvorpå et menneske faktisk kan praktisere at være perfekt. Sådan en praksis vil styrke hu delen af det humane – sjælen – men også vores fælles verden.

Forsøg at tillade det ikke-perfekte ved mennesket at vække din ømhed. I andre og også i dig selv. Hvorfor ikke?

Elsker og forherliger du kun det perfekte, forbliver du sulten og utilfreds.

Tilgivelse af det ikke-perfekte er at lukke andre mennesker ind i hjertet. For mennesker er altid ikke-perfekte trods det, at mennesker har et perfekt sted indeni, sjælen.

Selvom andre mennesker udmærket ved, at du også ser deres mange fejl, og måske krummer tæer over dem, føler de sig elsket, når de føler din perfekte sjæl holde af dem, når de mærker, du kommer dem i HU. Endda på trods af at de selv ved, de ikke er perfekte. Det er en kæmpe lettelse.

Du tror måske i begyndelsen, det er nødvendigt at være perfekt for at blive elsket, men ingen mennesker er perfekte. Netop på grund af det ikke-perfekte er du elskelig. Men du må finde ind til hu-delen af det humane for at finde ind i kærligheden til dig selv og til andre.

____________________◊____________________
Skt Anna Gade Terapi
Tel: 26391013    Mail: mail@vibekerasmussen.dk
____________________◊____________________